Nem hagynak csíkokat

Szia, tapasztaltad már azt a kínos helyzetet, hogy foltok maradtak a táncparketten?
Ha nem, akkor örülj :) Ha igen, tudod miért?
Ma megnézzük, hogyan előzheted meg ezt a problémát, és milyen tornacipők alkalmasak a könnyű fényes táncparketthez.



  1. Mik azok a tornacipők és miért tudnak foltokat hagyni?

A táncos tornacipő, az egyik legkevésbé használt tánccipőtípus a különböző táncstílusokban. A néptáncosoktól a szcenikus táncosokig, a diszkótáncosoktól a latin táncosokig.
Általában gumiból vagy TPU-ból (technikai poliuretán) készült talppal rendelkeznek. Kisebbségben vannak a bőr talpú, vagy vászonnal bevont gumival borított tornacipők.

Gumitalp


TPU talp 


Bőr talp 


Vászonnal varrt gumi


És ebben rejlik a probléma gyökere! Míg a bőr és a TPU talp problémamentes, addig a gumi szolid problémát okozhat. Ugyanis ha könnyű táncparketten táncolsz, a gumitalp csíkokat okozhat. Ami azt jelenti, hogy ha fényes táncparkettre mész táncolni, akkor egy figyelmeztető jelzőfénynek kell megszólalnia. Ha csak a padlóra mész a tornaterembe, akkor nem lehet gond.

2. Milyen tornacipők alkalmasak a táncparketthez?

Természetesen a kínálatunkban minden fajta megtalálható - bőr, TPU és gumi talppal. De szívesen segítünk kiválasztani az Ön céljainak megfelelő tornacipőt. A szűrőkben a talp - talpbetét alapján találja meg a felosztást. Csak kattints a választásodra és tadááá.....




Remélem, hogy a helyes útra tereltük Önt. Jó választást és könnyű lépést kívánunk. További információkat talál a témával foglalkozó videónkban. 

Új termékek

Video

Instagram