Méreteink úgy illeszkednek, mintha rád öntötték volna

Milyen méretet rendeljek? Megfelel majd nekem? Megmértem a láb hosszát, cm szerint akarok rendelni... Néha az S méret passzol, néha M, néha 38 és néha 37, mi fog passzolni?
Minden webáruház Achilles-sarka az, hogy vásárlás előtt lehetetlen kipróbálni az árut. Teljesen egyetértünk a felmerülő kétségeivel, kivéve, ha már bizalommal vásárolja meg az árut és pontosan ismeri annak jellemzőit.
Természetesen a távvásárlásról szóló törvény megengedi az áru cseréjét vagy visszaküldését, de mindenképpen jobb, ha nem kell az árut becsomagolni, visszaküldeni és megvárni a cserét.
Ennek a hátránynak a minimalizálásán dolgoztunk, és bevezettük e-shopunkban a különböző változatok szerinti méretválasztás lehetőségét. Az EU-ban használt szabvány méretek szerint, centiméter szerint, a gyártói szám szerint (ha ismeri). De amit a legnagyobb előnynek tart, az a MySize alkalmazás.
A MySize-t a legtöbb terméknél megtalálod, funkcionalitása pedig a kívánt méretek megadása után (például derékbőség, mellkas...) megfelelő méretet ajánl.



És hogyan haladtunk? Az EU-s méretek (normák) szabványos mértékeit vettük alapul.

  • A cipőhöz készítettünk egy úgynevezett mérőeszközt. "cipő", általában boltokban kapható, akkor használod, ha nem vagy biztos a méretedben és megméred benne a lábad hosszát. A hosszt cm-ben mértük a csúszka mozgatásával ezen a skálán. Ezt a cm-es hosszt aztán a lehető legpontosabban a gyártó szerinti mérethez igazítottuk. Tehát nem a talpbetét hossza, hanem a lábfej hossza az, amihez a cipőszám megfelelő. Persze ez függ a láb formájától, a cipő szabásától és a mérés módjától is. Ennek ellenére azt javasoljuk, hogy mindig hasonlítsa össze a cm-ben megadott méretet az általában vásárolt mérettel.

  • A ruházatnál viszont minden termék átmegy a kezünkön és feszítetlen állapotban, MySize-ben mérjük meg a szükséges paramétereket. Ezeket a méreteket az adott terméknél megtalálod. A különböző mérettáblázatokat közvetlenül az adott terméknél találja. Itt például: size children/Bloch/MySize



A teljes funkcionalitás kiépítése több hónapos munka eredménye, amely az egyedi termékek méréséből, a táncruházat és tánccipők értékesítésében szerzett tapasztalatból, a vásárlói igények és technikai lehetőségek hosszú elemzéséből, és nem utolsósorban a megfelelési vágyból állt. Ön, ügyfeleink.
Hangsúlyoznunk kell, hogy a pontosságra tett erőfeszítéseink ellenére előfordulhat, hogy az adott termék nem az elvárásoknak megfelelően illik Önhöz. Egyes ügyfelek szeretik a pontosan illeszkedő cipőket, mások árrést igényelnek. Például a tánccipők kiválasztásakor a vásárlók gyakran cm-ben mérik a lábukat. A cm-ben megadott méret nagyon pontos mérték, a mérési módszer pedig nagyon egyedi. A hosszúság csak az egyik mutatója a helyes választásnak. A láb formája is fontos, nem mérhető. Még a lábujjak elrendezése, hossza, alakja is befolyásolja a cipő illeszkedését. Legcélszerűbb a megszokott, leggyakrabban kopott EU-s méretből kiindulni. Akkor jó ráébredni, hogy általában árréssel veszel-e cipőt vagy sem, mert tudod, hogy például idővel nyúlni fog (alapvetően mint minden szokásos cipő, idővel bizonyos mértékig alkalmazkodik a lábfejhez). Mindezek után meg kell jönnie a végső döntésnek.
Nem megfelelően kiválasztott termékméret esetén természetesen kicseréljük olyanra, aminek örülni fog :)


Új termékek

Video

Instagram