MDM gyakorlók lúdtalpra

Lúdtalpa van?

Ezzel a ténnyel biztosan együtt tudsz élni. Tartós gyakorlással is jelentős javulást érhetünk el. A lúdtalp azonban esztétikai szépséghiba a profi teljesítményen, és további egészségügyi kockázatokat hordoz magában a boka, a térd és következésképpen az egész támasztórendszer helytelen lábtartása formájában. 

Van egy úttörő, szabadalmaztatott innovációnk az Ön számára. Az ausztrál MDM gyártó balett gyakorlót egy egyedülálló ortopédiai betéttel gyártják, amely "rákényszeríti" a táncost a helyes testtartás megtartására. 

                                                                                             

Hogyan működik? Valószínűleg nem igazán hiszel nekem, én sem hittem. A gyártónál történő próbánál tiszteletlenül és egy belső hanggal közelítettem a technológiához, amely azt mondta nekem : " persze :-), egy új csoda...". Szokásom, hogy új dolgokat tesztelek, ezért vettem a

lányomat, akinek szép lúdtalpa van. Amikor felvette az edzőcipőt, valóban megtörtént egy kis csoda :-). A lányom spontán javított a lábfej helyzetén a bokájánál. És amikor megkérdeztem tőle, hogy észrevette-e, azt mondta, hogy a gyakorló belsejében lévő betétnek köszönhetően

finoman nyomja a lábfejét, és arra kényszeríti, hogy a bokában lévő szöget más (helyes) helyzetbe állítsa. 

Az gyakorló teljes technológiája szabadalmaztatott, és négy alapvető egészségügyi előnyre osztható.

1. A Dance Base Support betét ív alakú, amely lehetővé teszi az izmok hatékony működését, miközben "pihenő" pozícióban pihennek. 


2. Az egész lábra lépéskor fellépő pronáció a tánc gyakori technikai hibája. A propriocepciós folyamat részeként a Dance Base Support talpbetét elősegíti az igazodás tudatosítását, fokozatosan segít a lábfej helyzetének apró, következetes kiigazításaiban, hogy megkönnyítse a jövőbeni átmenetet az optimális bokapozícióba. 


3. A teljes talpról a demi pointe-ra való átmenet során a Dance Base Support talpbetét folyamatosan támogatja a lábat, és megerősíti a boka és a teljes alsó végtag megfelelő helyzetének tudatosítását. 


4. A Dance Base Support talpbetét kis ellenállással segíti a lábfej kis (belső) izmainak erősödését. Ezeknek az izmoknak a fejlesztése kulcsfontosságú a táncos lábmunka fejlődésének támogatásában és számos gyakori alsó lábszársérülés megelőzésében. 


Ezek az edzőcipők kényelmes és rugalmas anyagból készülnek, Dance Base Support talpbetéttel, amely vagy az egész lábfejre, vagy csak a lábfej egy részére terjed ki. Ez a magas esztétikum és az egészségügyi hatás egyedülálló kombinációja, amely megalapozta ezeknek a professzionális edzőcipőknek a megalkotását. 


Model MB 126

Forradalmi termék a tánccipők terén. Az esztétikai funkció mellett elsősorban az egészségügyi szempontokat segíti. A tornacipő belsejében egy szilárdan elhelyezett betét található, amely helytelen pozíció esetén a belső oldalra eső boltozatot finoman megnyomja ezen a részen, és a láb így természetesen és automatikusan a helyes pozícióba igazodik. Ez támogatja a lábfej helyes tartását. A sérülések megelőzhetők. A lábfej helytelen állása, tartása kihat a térdekre, ízületekre. A sarok szilárd, szép boltozatot képez. Ez az edzőcipő modell rugalmas. Az anyag, amelyből készült, nagyon kellemes, nem vékony. Az edzőcipő belseje antibakteriális anyaggal van bélelve. A talp hasított, bőrből készült. A vonal esztétikusan néz ki. A boltozat a lábfejhez alkalmazkodik, amikor a lábujjakat átkapcsolják. Ezek az edzőcipők enyhítik a lúdtalpat. Ez a modell "erősítő eszközként" is szolgál, a lábujjváltás kicsit nagyobb erőfeszítést igényel, mint a hagyományos edzőcipőknél. Így a lábfej ereje fokozódik a használatukkal. Használja őket tánchoz kialakított felületen. 


Model MB105

A tornapadok kiváló minőségű sztreccs anyagból készülnek. A belső részen a sarok alatt talpbetét található, amely a lábat a megfelelő pozícióban tartja. Ez körülbelül a lábfej közepéig terjed. Támogatja őt a féllábra való átmenetben. A tornázó közepébe rugalmas anyagot varrtak, amely szükség szerint összehúzható, hogy keskenyedjen. Belseje nedvszívó, antibakteriális anyaggal van kibélelve. A talp hasított. A szegély elasztikus. 



Új termékek

Video

Instagram