Hogyan kell megfelelően sminkelni egy gyermeket egy színházi elő

Ha gyermeke egy táncelőadásban vesz részt, valószínűleg színházi sminket fog használni, amely kiemeli az arcát, hogy a táncos arckifejezései láthatóak legyenek a közönség számára.

A legfontosabb, hogy természetes színeket használjunk a gyermekek sminkeléséhez. A merész színeket sem szabad használni a gyermek sminkben, ezek természetellenesnek tűnnek. 


Eljárás, hogyan sminkeljük egy gyermeket

1. Egy sminkszivacs segítségével vigyen fel a gyermek bőrszínének megfelelő színű alapozót. Finoman emelje ki az orcákat, és vigyen fel egy kis púdert az arcára, hogy a sminket a forgatás fényei alatt is fixálja.

2. Használjon krémszínű szemhéjfestéket. A világos szürke vagy kék jól mutat a világos bőrön, míg a lila a sötétebb bőrhöz illik.Válasszon visszafogott színeket - a túl élénk színek különcnek tűnnek a gyerekeken. A szemhéjfestékeket púderrel is állítsd be, hogy jobban megtartsák a színt. 

3. Vigyen fel folyékony szemceruzát a szemére. A színüket igazítsa a hajszínéhez. Vörös hajúak és világos hajúak esetében próbálja ki a világosbarna színt. a szemceruzát a felső szemhéjon kissé meghosszabbíthatja. A szempillákra vigyen fel egy árnyalattal hangsúlyosabb szempillaspirált.

4. Az arcon használjon barackos vagy halvány rózsaszínes, csillogó arcszínt, hogy kiemelje az arccsontokat.

5. Vigyen fel a szájára a természetes ajakszínénél két árnyalattal sötétebb rúzst.Kezdje azzal, hogy kontúrceruzával elkeni az ajkait, majd vigyen fel rúzst az ajkaira. Kerülje a világos vöröset és a világos rózsaszínt.

Új termékek

Video

Instagram