Ami nem hiányozhat a nyári tánctáborból

Mit nem szabad kihagyni a nyári workshopon / táboron?

Nyári iskolák, különféle workshopok és főleg ünnepek várnak ránk az ajtó előtt. De mit érdemes becsomagolni, hogy készen állj a nyári mulatságra? Ez a TOP 7 terméket, egyetlen táncosnak sem szabad kihagynia. 

  • Bloch Multi-compartment tote

Az egyik legfontosabb dolog, az 1-es, határozottan ez a táska. A tárolóhelynek köszönhetően az egyik nélkülözhetetlen darab, amit minden workshopra magammal viszek. Nem csak minden "cuccomhoz" passzol, de jól is néz ki! 

  • Dansez Vous kulacs

Az ivási rendszer az alap! Főleg a nyári hónapokban. Ez a palack rozsdamentes acélból készült, így sok kemény edzéseken, gyönyörű nyári napokon, vele kibírod.


  • Dansez vous, hajkiegészítő készlet

Haj, haj, haj... Rövid vagy hosszú, szőke vagy barna. Nincs okuk egyikünket sem zavarni a táncórákon. Ez a készlet mindig segít, hogy elegáns frizurád legyen. Az edzésre szeretnénk koncentrálni, nem a laza gumiszalagra, ami minden mozdulatnál lassan végigcsúszik a hajon. Ami a legfontosabb, a készlet praktikus dobozban van.


  • Hűtő törülköző

Forró napok, napsugarak, felforrósodott termek és izzadság, ami elválaszthatatlan barátunk az első nap óta, amikor először beléptünk erre a csodálatos helyre. Vagyis a bálterembe. Egy hűsítő törölköző segít legalább egy időre megszabadulni ettől az idegesítő baráttól.


  • Dresszek!

Dresszekből sosem elég. Ebben a kategóriában nem tudtam kiválasztani a TOP-ot... mindet akarom!!! Mindenképpen ajánlom, hogy minőségi anyagokból válassz Meryl, Tactel... mert gyorsan száradnak, jól moshatók (akár kézzel is) és sokáig megtartják formájukat :-)

  • Cipő

Természetesen a táncosok. Legyen szó balett gyakorló cipőről, balett spicc-cipőről, forgótalpról, tornacipőről, karakter cipőről, latin cipőről, jazz cipőről, step cipőről vagy más tánccipőről, érdemes megfontolni, hogy legalább két pár boldog tulajdonosa legyen. Mivel egy izzadt balett gyakorló cipő nem túl menő a következő órán, egy balett spicc-cipő törött talpbetétje használhatatlanná teheti az egész tábort, akárcsak egy törött latin sarok. Tudom, ez plusz kiadás.. de nem éri meg? Egy párnak mindig van esélye kiszáradni. A döntés a tiéd.

  • Masszázslabda

Egy kemény nap után, tele különféle tevékenységekkel és tejsavat gyűjtöttünk különféle izmokon (amiről nem is tudtad, hogy van), segítenünk kell a szervezetnek, hogy legalább egy kicsit megszabaduljon ettől a fájdalomtól és lebontsa azt. A tökéletes segítő a masszázslabda. Egy apróság, amivel izomláz nélkül átvészelheted az egész nyaralást... Nos, legalább nekem mindig segít.


Ez a 7 legfontosabb dolog, amit minden táncosnak be kell csomagolnia a nyári workshopokra / táborokra. Szóval mit mondasz, egyetértesz velem?

Új termékek

Video

Instagram